Saulgriežu ielīgošana Dobelē

17.06.2023 20:00 Ķestermežs

igofoto-janis-deinats-002.jpg17.jūnijā Dobeles Ķestermeža estrādē notiks vasaras Saulgriežu ielīgošanas pasākums, kuru plkst.20 uz skatuves atklās leģendārais dziedātājs, mūziķis un daudzpusīgais mākslinieks Igo. Kopā ar aizvadītā gada jubilāru klausītāji līdzi dziedāt varēs viņa zelta repertuāram – dziesmām, kuras viņš dziedājis kopā ar grupām «Līvi», «Remix», «Liepājas brāļi», gan fragmenti no Zigmara Liepiņa rokoperas «Lāčplēsis«, operas «Parīzes Dievmātes katedrāle» un citiem darbiem, kuri bijuši svarīgi gan Igo pašam, gan Latvijai. Speciāli šim vakaram tiks atskaņoti skaņdarbi, kuri veltīti uguns tēmai un šīs stihijas dažādām izpausmēm.

Pēc plkst.22 uz skatuves kāps grupa «Jauno Jāņu Orķestris» (JJO). Tā ir pirmatnējas enerģijas pilna jaunfolka apvienība, kuru 2012.gadā kopā ar domubiedriem izveidojis harizmātiskais rokmūziķis, grupas «Dzelzs vilks» līderis Juris Kaukulis. Jau vairāk nekā desmit gadus JJO dziesmu liriskais pamats ir latviešu dainas, kas atdzīvojas oriģinālā, elektroakustiskā mūzikā.

Pēc pusnakts sāksies dejas labākajās balles tradīcijās kopā ar Latvijas Radio 2 DJ Aivi. Darbosies bārs un būs iespēja baudīt tradicionālās latviešu virtuves ēdienus.

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» tīklā https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/128662 un Dobeles Kultūras namā. Tuvojoties pasākuma dienai, biļešu cena var paaugstināties.

Galerija