Mākslinieces Inetas Liepiņas gleznu izstāde „Ziedi. Manas krāsainās pasakas”

08.10.2024 - 02.11.2024 Dobeles pils

izstade.webpNo 8. oktobra līdz 2. novembrim Dobeles Pilī būs apskatāma mākslinieces Inetas Liepiņa (Ineta Liepiņa Art) gleznu izstāde „Ziedi. Manas krāsainās pasakas.”

Gleznošana mākslinieces dzīvē ir parādījusies agri. Ineta ir beigusi Jēkabpils mākslas skolu. Regulāri apmeklējusi arī dažādus gleznošanas kursus. 

Ineta par sevi stāsta: “Pēdējo gadu laikā gleznošana kļuvusi par ikdienas notikumu. Negribu sevi saukt par mākslinieku ar lielo burtu, līdz tam vēl tāls ceļš ejams. Bet, vai varu teikt, ka tā ir sirdslieta? Noteikti! Sevi raksturoju kā dzīvespriecīgu un pozitīvu cilvēku, tāpēc iedvesmai nevajag daudz, jo varu priecāties arī par mazumiņu. Ticu domu spēkam!”

Inetas mīļākā tematika ir ziedi. Krāsaini, neparasti. “Gleznojot ziedus, nav pareizu, vai nepareizu triepienu. Galvenais ir kompozīcija un krāsas. Rezultātā nonāku pie dzīvespriecīgām un enerģiskām gleznām. Gleznoju ar eļļas krāsām. Savās gleznās ielieku lielu mīlestību, prieku un sajūsmu. Redzu šo pasauli ļoti košās krāsās!

Lai mani darbi uzrunā, rada labu noskaņojumu un paliek atmiņā!”

Šovasar māksliniecei bija iespēja prezentēt savas gleznas mākslas galerijā Itālijā. Kā arī ,visas vasaras garumā, vairāki darbi bija skatāmi restorānā "Paviljons Ziedoņdārzs". Sadarbībā ar T/C SPICE un T/C Rīga Plaza arī tika realizētas vairākas gleznu izstādes.

Izstāde apskatāma Dobeles Pils darba laikā: no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 10.00 līdz 18.00, sestdienās no plkst. 11.00 līdz 16.00. Ieejas maksa Pilī pieaugušajiem 5.00 eiro; skolēniem, studentiem un senioriem 3.00 eiro; bērniem līdz 7 g.v., Dobeles novada skolu skolēniem, personām ar invaliditāti ieeja bez maksas.