Dobeles pilsētas kultūras nama un vācu kultūras biedrības ansambļa “Die Lustigen” 35 gadu jubilejas koncerts “Es ar sauli saderēju”

11.05.2024 16:00 Dobeles pils

die-lustigen-35-gadu-jubilejas-koncerts-es-ar-sauli-sadereju.webp11. maijā, Dobeles Pilī, aicinām uz Dobeles pilsētas kultūras nama un vācu kultūras biedrība ansambļa “Die Lustigen” 35 gadu jubilejas koncertu “Es ar sauli saderēju”. 

Tajā tiks izpildītas dziesmas gan latviešu, gan vācu valodā. Ieeja bez maksas, uzrādot koncerta ieejas karti.

Vokālais ansamblis “Die Lustigen” dibināts 1989.gadā un šogad atzīmē savu 35 gadu jubileju. Savā darbības laikā ansamblis vairākas reizes ir viesojies Dobeles sadraudzības pilsētā Šmelnē un uzstājies svētkos ar koncertiem. “Die Lustigen” regulāri piedalās Baltijas valstu vācu biedrību dziedāšanas svētkos, kas norisinās dažādās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pilsētās. Ansamblis piedalījies arī vispārējos latviešu Dziesmu un Deju svētkos Rīgā, mazākumtautību festivālos Latgalē un Jelgavā, festivālos “Mūs vieno vācu dziesma” kā arī daudzos citos pasākumos.

Ansamblis ielūdz uz koncertu 11.maijā plkst.16.00 Dobeles Pilī. Atcerēsimies kā ir gājis šajos gados un dziedāsim dziesmas gan vācu, gan latviešu valodā. Koncertā piedalīsies akordeonists Aivis Antonovs -Kalniņš .

Koncertā ieeja ir bezmaksas, uzrādot koncerta “Es ar sauli saderēju” ieejas karti. Ieejas kartes ierobežotā daudzumā var izņemt Dobeles Pils kasē, darba laikā: no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 10.00 līdz 18.00, sestdienās no plkst. 11.00 līdz 16.00.

Par ieejas karšu pieejamību, lūdzu, interesēties pa T. 22027275 (Pils klientu apkalpošanas speciālists).