Koncerts “DZIESMAS PAR MEZGLIEM”

12.04.2024 16:00 Dobeles pils

dziesmas-par-mezgliem.jpgTurpinot ieviesto pavasara tradīciju Dobeles Pilī, 12. aprīlī plkst. 16.00 un 18.00 aicinām uz Dobeles Valsts ģimnāzijas jauktā kora “Sadziedis” koncertu “Dziesmas par mezgliem”. Tajā piedalīsies arī puišu vokālais ansamblis “KPTT” un meiteņu vokālais ansamblis “Rota”. Koncerta diriģents Raimonds Bulmers, kormeistare Sandra Bulmere, koncertmeistars Valdis Tensons. Kā koncerta moto izvēlēta The Sound Poets dziesma “Tavs karogs”. 

Koncertā tiks izpildītas mūsdienu latviešu komponistu dziesmas, kā piemēram, Renāra Kaupera “Par mezgliem”, Jāņa Stībeļa “Upe”, Jāņa Aišpura “Tavs karogs”, Jāņa Lūsēna “Lai jūs ietu” un citu komponistu dziesmas, kuras vēsta par mums, par mūsu tautu, par mūsu Latviju. “Dziesmas par mezgliem” Dobeles Pilī vēstīs par valsts svētku tuvošanos maijā.

Koncertā ieeja ir bezmaksas, uzrādot koncerta “DZIESMAS PAR MEZGLIEM” ieejas karti. Ieejas kartes ierobežotā daudzumā var izņemt Dobeles Pils kasē, darba laikā: no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 10.00 līdz 18.00, sestdienās no plkst. 11.00 līdz 16.00.

Par ieejas karšu pieejamību, lūdzu, interesēties pa T. 22027275 (Pils klientu apkalpošanas speciālists).

Galerija