Cirks "Leo" Dobelē

15.06.2023 18:00 - 20:00

LATVIJAS CIRKS “LEO” AICINA UZ IZRĀDI!

Ar vienīgo izrādi, Dobelē, viesosies Latvijas ceļojošais cirks “Leo” ar jauno programmu “CIRKS no MANAS BERNĪBAS”

Kā vienmēr, apaļajā cirka arēnā pulcēsies visdažādāko žanru viesmākslinieki. Pieaugušie skatītāji varēs uz mirkli atkal kļūt par bērniem, bet mazie skatītāji noteikti atcerēsies savu dienu cirkā, īpaši, ja atnākuši pirmo reizi! Spožas gaismiņas, jautra mūzika, popkorna smarža un cirka mākslinieku meistarība neatstās vienaldzīgu nevienu! Katrs, ierodoties cirkā, tiks pie labām atmiņām!

Programmā: gaisa vingrotāja oriģinālajā sfērā, būrvju un ātrās tērpu transformācijas meistari, oriģinālais žonglieris, jautrie seski, Latvijas publikas iemīļotākais klauns, gudrie lelie kaķi priekšnesumā „Sveiciens no Ēģiptes”, amizantie sunīši un Polijas gaisa akrobāti riņķī ar apmācītiem baložiem!

Gaidām cirkā!

Vienīgā izrāde notiks cirka teltī: DOBELĒ, Tērvetes ielā 10, pie Dobeles Sporta halles, 15.jūnijā, ceturtdien, plkst.18.00

Biļešu cenas: 14,16 un 18 eiro.

Bērniem no 3 līdz 12 gadiem (tikai ar piegaušajiem) un personām ar īpašām vajadzībām (uzrādot invalīda apliecību) 12, 14 un 16 eiro

Bērniem līdz 3.g.v-bez vietas (vecākiem klēpī) 0 eiro

BIĻETES var iegādāties vai nu cirka biļešu kasē, pie cirka telts (katru dienu no 10-19) vai internetā www.bilesuparadize.lv!

Sīkāk: www.leocirks.lv dobelelabots.jpg

Galerija