Zemgales Sieviešu Kluba sezonas noslēguma pasākums!

19.05.2023 19:00 - 23:00 Ādama muiža, viesu nams

adamu-uiza.jpgZemgales Sieviešu Kluba sezonas noslēguma pasākums!

Aicinām dāmas ar saviem kungiem pavadīt neaizmirstamu vakaru kopā ar Ģitāristu duetu “2 no PKPV”

Koncerts – tikšanās “Par mūziku, cilvēku, Latviju. Stāsti un mūzika ar ģitāristu duetu “2 no PKPV” Aivaru Hermani un Vjačeslavu Mitrohinu”
“Divi no pilsētas, kurā piedzimst vējš” jeb “2 no PKPV” ir akustisko ģitāru duets, kurā muzicē – divi ģitāristi ar līdzīgu karjeru un pieredzi: abi dzimuši un muzicēt sākuši Liepājā – vēju un rokmūzikas pilsētā, pagājušā gadsimta 60tajos gados; abi tikuši atzīti par labākajiem ģitāristiem daudzos festivālos, konkursos un aptaujās. Turpinājuši karjeru Latvijas Filharmonijas kolektīvos un Latvijas Radio estrādes orķestrī, kā arī piedalījušies neskaitāmos skaņu ierakstos, dibinājuši un vadījuši grupas, ansambļus, projektus. Šobrīd paralēli pamatdarbam un koncertēšanai abi arī komponē.
Koncertā “2 no PKPV” atskaņo Raimonda Paula, Zigmāra Liepiņa, Ulda Stabulnieka, Imanta Kalniņa, kā arī pašu Vjačeslava Mitrohina un Aivara Hermaņa dziesmas blūza stilā. Koncertprogrammā iekļauti arī skaņdarbi no klasiskās rokmūzikas “zelta” repertuāra, piemēram, grupu “The Beatles”, “Creadence Clearwater Revival”, Chuck Berry u.c. dziesmas, arī klasikas skaņdarbi, kurus mūziķi interpretē savā unikālajā ģitārspēles manierē.
Uzkodas, dzērieni un kā vienmēr lotereja!
Ieejas maksa EUR 45,-
Pieteikšanās biļešu iepriekš iegādei WhatsApp:28705014
Uz tikšanos,
Lita

#ZemgalesSieviesuKlubs #AdamaMuiza #AivarsHermanis #VjaceslavsMitrohins #VisitDobele #DobeleDara

Galerija